Nachádzate se tu: Úvod Blog Starostlivosť o vlasy Zaručené tipy ako zastaviť šedivenie vlasov!

Zaručené tipy ako zastaviť šedivenie vlasov!

Niekoho to stretne v dvadsiatich, niekoho napríklad až v štyridsiatich. Scenár je ale vždy rovnaký - najskôr si nájdete sem tam jeden šedivý vlas, ktorý rýchlo vytrhnete. A je po probléme. Potom ale začne šedivých vlasov pribúdať, najprv na stranách, potom na zátylku. Až sa začnú objavovať na celej hlave.
Zaručené tipy ako zastaviť šedivenie vlasov!

Šedivenie vlasov a fúzov patrí medzi prirodzené prejavy starnutia. Spôsobujú ho bunky melanocyty, ktoré produkujú farbiaci pigment. Časom začnú pracovať nepravidelne, pomalšie a niekedy produkciu vlasového pigmentu melanínu úplne zastavia. Svoju úlohu tu hrá aj poškodenie pôsobením ultrafialového žiarenia a zvýšený oxidatívny stres v korienkoch vlasov, ktorý oslabuje aj folikuly vlasov a spôsobuje tak nechcené vypadávanie. Muži sú v tomto ohľade oproti ich nežným polovičkám trochu v nevýhode, priemerne totiž šedivejú o pár rokov skôr. Našťastie ide šedivenie spomaliť, a dokonca aj zastaviť!

AKO BOJOVAŤ SO ŠEDIVENÍM VLASOV A FÚZOV?

Existuje množstvo „babských rád“ a byliniek, ktoré proklamujú účinky na zachovanie prirodzenej farby vlasov. Reálne výsledky ale často pokrivkávajú.

Tým najjednoduchším a k tomu vedecky overeným spôsobom, ako zastaviť šedivenie a podporiť rast vlasov a fúzov, sú špeciálne kozmetické séra a tonika. Nejde však o výrobky z kategórie „zázraky hneď, nemožné na počkanie“. Séra na vlasy sú účinné, na výsledok si ale musíte chvíľu počkať. Prvé výsledky sú však znateľné už po prvých 3 mesiacoch užívania.

Tieto produkty obsahujú aktívne látky, ktoré posilňujú pigmentačný proces, zvyšujú melanogenézu (syntézu melanínu a jeho prenos), dokážu redukovať škodlivý oxidačný stres v korienkoch vlasov a fúzov a celkovo posilňujú vlasové aj fúzové folikuly. Výsledkom sú zdravé vlasy, fúzy aj pokožka pod nimi, ktoré si maximálne udržujú svoju pôvodnú farbu a v prípade šedín sa k nej po čase pravidelného používania dokážu navrátiť.

Jedným z týchto produktov je aj český kozmetický prípravok KRALUX.

KOZMETICKÝ PRÍPRAVOK KRALUX - NAOZAJ FUNGUJE?

KRALUX obsahuje patentované látky s overenými účinkami na zastavenie šedivenia a taktiež obnovenie prirodzenej farby. Ďalej vďaka svojmu zloženiu bojuje proti vypadávaniu vlasov a fúzov a podporuje ich rast a celkové zdravie. Aplikuje sa raz denne a prvé výsledky je možné vidieť už po 3 mesiacoch užívania. Pokiaľ chcete podporiť zdravie svojich vlasov a fúzov, oddialiť ich vypadávanie a bojovať proti šedinám, je KRALUX najlepšia voľba. Presvedčte sa o sile tohto produktu sami.

KRALUX teraz v akcii s dopravou zadarmo po celej SR si môžete zakúpiť na tlačidle nižšie:

Kúpiť KRALUX

Späť na prehľad

Mohlo by vás zaujímať

Zaručené tipy ako zastaviť šedivenie vlasov!

22. 3. 2023
Niekoho to stretne v dvadsiatich, niekoho napríklad až v štyridsiatich. Scenár je ale vždy rovnaký - najskôr si nájdete sem tam jeden šedivý vlas, ktorý rýchlo vytrhnete. A je po probléme. Potom ale začne šedivých vlasov pribúdať, najprv na stranách, potom na zátylku. Až sa začnú objavovať na celej…

Prečitať článok

Objednať

Balenie na mesiac (2 fľaštičky)

Balenie na mesiac (2 fľaštičky)

Doprava zadarmo

Doprava zadarmo

Garancia spokojnosti alebo vrátenie peňazí

Garancia spokojnosti alebo vrátenie peňazí

Jednorazový nákup

Jednorázový nákup
Jednorazový nákup - doručenie zadarmo po celej SR
€28 za celé balenie

Pravidelný mesačný odber

Jednorázový nákup
Pravidelne na vašu adresu – kedykoľvek zrušíte
€28 €24,50 za celé balenie Každý mesiac ušetríte €3,50 

Určite máte otázky

Prečo vaše vlasy a fúzy šedivejú? +

Predčasné šedivenie a nadmerné vypadávanie vlasov trápi stále väčšie percento našej populácie. Môže za to strata melanínu, ktorému predchádza oslabený proces melanogenézy a zvýšený oxidatívny stres v korienkoch vlasov.

Naozaj to funguje? +

Chcete sa zbaviť šedín hneď a bezo zvyšku. Tak to bohužiaľ budete musieť použiť farbu, žiletku alebo holiaci strojček. Ale vašu otázku chápeme a máme na ňu jednoduchú odpoveď. Sami sme muži v strednom veku, a tak sa problém šedín týka chtiac/nechtiac aj nás. Preto sme dlhú dobu študovali látky, ktoré dokážu proces šedivenia zastaviť a dokonca zvrátiť. Našli sme tie najlepšie na trhu a vyvinuli KRALUX®! Nepredávame tak vodičku zabalenú do peknej fľaštičky, ale špičkový kozmetický produkt obsahujúci tie najmodernejšie patentované aktívne látky podložené vedeckými štúdiami, ktoré aktívne bojujú proti šedinám, starnutiu a podpore rastu fúzov a vlasov. A za tým si stojíme! Produkt si tiež vyrábame sami v Ostrave, aby sme mali nad kvalitou a procesom výroby stopercentnú kontrolu (aj keď v Číne by nás to stálo o polovicu menej).

Kedy uvidím prvé výsledky? +

Sérum KRALUX® naozaj nie je prípravok, kedy po prvej aplikácii ihneď vidíte výsledok – zázraky na počkanie bohužiaľ nevieme, ale vieme im ísť pekne naproti. Pri pravidelnom užívaní séra 1x/deň sa dostavia prvé výsledky po 4 až 6 týždňoch užívania, kedy dochádza k redukcii prvých šedín v priemere o 30%, posilnenie folikul a naštartovanie procesu melanogenézy. Odporúčame však sérum KRALUX® užívať po dobu min. 3 mesiacov. Po tejto dobe naplno prejaví plný potenciál prípravku.

Ako sérum KRALUX® funguje +

Sérum KRALUX® oobsahuje patentovanú látku Greyverse™, ktorá svojimi účinkami priamo pôsobí na bunky (melanocyty) vo vlasových koríkoch, kde ovplyvňuje produkciu melanínu a zároveň redukuje oxidatívny stres, čím dokáže nielen zastaviť šedivenie, ale aj postupne navrátiť prirodzenú farbu vašich vlasov a fúzov.KRALUX®tiež obsahuje patentovanú látku Capixyl™, ktorá svojimi účinkami posilňuje vlasovú štruktúru, zabraňuje vypadávaniu vlasov a obnovuje ich prirodzený rastový proces.

Ako KRALUX® používať? +

Sérum KRALUX®sa používa 1x denne ideálne večer po sprche, kedy môže po celú noc pôsobiť. Malé množstvo séra naneste končekmi prstov do vlasov alebo fúzov, vmasírujte až na pokožku. Aspoň 1 hodinu od aplikácie nezmývajte a nechajte KRALUX®pôsobiť.

Ako dlho vydrží 1 ks balenia séra KRALUX®? +

Sérum KRALUX® obsahuje 2 fľaštičky po 15 ml. Výdrž je veľmi individuálna. Máme odskúšané, že jedno balenie pri aplikácii 1x denne na krátke fúzy a vlasy súčasne vydrží približne na 20 až 30 dní. Výdrž sa ďalej líši v závislosti od dĺžky vlasov, fúzov a množstva použitého séra na jednu aplikáciu.

Má KRALUX® nejaké vedľajšie účinky? +

Žiadne vedľajšie účinky neboli zistené. Výrobok je úplne bezpečný a samozrejme spĺňa všetky legislatívne štandardy EÚ.

Aké látky presne sérum KRALUX® obsahuje? +

Tu nájdete kompletné zloženie (INCI):

AQUA, MENTHA PIPERITA LEAF WATER, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, LECITHIN, PULLULAN, SCLEROTIUM GUM, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, ACETYL TYROSINE, EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRUS LIMON PEEL OIL, SODIUM BENZOATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SODIUM PHYTATE, GLYCINE, LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SODIUM METABISULFITE, LACTIC ACID, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-20 AMIDE, DEXTRAN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ZINC CHLORIDE, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT, ALCOHOL, D-limonene, Citral, Coumarin, Linalool

Redensyl® - INCI: (Glycerin, Aqua, Sodium Metabisulfite, Larix Europaea Wood Extract, Glycine, Zinc Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract

Darkenyl™ - INCI: (Glycerin, Water, Acetyl Tyrosine, Sodium Metabisulfite, Glycine, Larix Europaea Wood Extract, Zinc Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract)

Greyverse™ - INCI: (Glycerin, Water, Palmitoyl Tetrapeptide-20 Amide)

Capixyl™ - INCI: (Butylene Glycol, Aqua, Dextran, Acetyl Tetrapeptide-3, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract)

Defenscalp™ - INCI: (Water, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract)

O nás

Naším cílem bylo vytvořit kvalitní produkt a služby okolo něj, které pomáhají dělat život lepší či jednodušší. Produkt, za který se nikdy nebudeme stydět a který budeme sami používat. Naší prioritou jsou především spokojení zákazníci. Spokojenost kupujícího je vždy na prvním místě, protože víme, že nejlepší reklama je vždy pozitivní recenze či doporučení spokojeného zákazníka.

Více o nás

Hore